外形像,內自信

客戶分享

名字:Onon

教練:Andrew

健身年資:半年

健身後改善:去沙灘終於可以著比堅尼, 估唔到可以減到個肚腩!短短3個月我由一個唔識玩健身的人,到現在身材改善之餘更學習到很多動作技巧!服務十分全面,設計運動計劃,安排營養師編寫飲食建議.

名字:蔡小姐

教練:Yan

健身年資:2年

健身原因:Body shape,改善心情

健身後改善:早前一直著貼身衫突顯唔到身形,因為肥胖所以導致唔靚.不過經過三個月收身運動,全賴 Coach Yan令我重獲自信. 我也會繼續努力跟從Yan教練去做運動

名字:陳太

教練:Hugo

健身年資:三個月

健身原因:過肥,肩頸痛

健身後改善:有幸遇到 Hugo,解決咗幾年的筋緊問題。 每次都用心教導和指導動作,對於我這種0運動細胞的人極之重要. 真的沒想過筋咁硬都可以在短時間內鬆到勁

名字:Eddie

教練:Ken

健身年資:7-8年

健身原因:朋友介紹

健身後改善:之前對GYM運動一竅不通, 誤解做gym一定係練大隻,所以從未接觸過,但接觸過Ken教練指導, 原來做運動可以令肌肉強化, 減低我早期啲痛症, 現在身體變了強壯好多

名字:徐小姐

教練:Ken

健身年資:3年

健身原因:痛症

健身後改善:早期膝關嚴重退化, 上落樓梯也感到有痛楚, 專誠去X-fitness找Ken教練訓練和伸展, 經歷過一段時間, 早期的問痛症改善, 冇痛楚, 可以活動自如也可以去到長途旅行了

名字:Cedric

教練:Hung

健身年資:3-4月

健身原因:由小朋友到而家都唔係好鍾意做運動,所以決定今年改變一下生活習慣,所以抱住試一試既心態,去搵健身教練⋯⋯自問都係麻煩,所以用咗好多時間去搵:邊到夠私人, 夠乾淨, 教練又要有水準 終於最後我選擇左 X-fitness 第一次上到去 的確環境好,乾淨 ,而且私人度都好好⋯⋯

健身後改善:Hung 我既健身教練,對於完全零運動底子既我⋯⋯佢都好細心同有耐性,對我的身體狀況非常了解,由飲食至動作各方面都慢慢教導同講解,

名字:輝哥

教練:Ken

健身年資:半年

健身原因:減肚腩,減脂肪

健身後改善:運動過程雖然辛苦, 但改變了我的身形, 重拾當年後生的自己, Yeah..

名字:Rayman

教練:Ken

健身年資:4年半

健身原因:有三高

健身後改善:後生時專注搵錢, 飲食唔定時, 也沒有做運動, 健康開始下滑, 當發現自己有三高時, 非常緊張, 當時朋友介紹Ken教練給我,他講解了好多三高嘅問題點樣處理, 教導我飲食和做運動, 現在身體已經變了很多, 我會繼續跟Ken教練去做運動, 非常感謝

名字:Win

教練:Hung

健身年資:二年

健身原因:朋友介紹( introduce by friend of mine)

健身後改善:生活習慣健康咗,做運動指數多咗,肌肉力量都高咗

名字:Maria

教練:Hugo

健身年資:5年

健身原因:想身體健康,腰酸骨痛想改善

健身後改善:估唔到健身可以為長者去除咁多痛症, 之前一直膝頭哥痛經過一連串Hugo Sir設計嘅訓練program,而家行路仲快過啲後生仔.

名字:Gloria

教練:Dick

健身年資:2年

健身原因:身體關節經常唔舒服

健身後改善:Dick Sir 好有經驗,會就住你既體能去做training,令你在唔算好辛苦又有效地向目標進發。

名字:Hingson

教練:Dick

健身年資:5年

健身後改善:其實本身自己都有玩開 Gym 既,初頭都有進展嘅,不過跟住落去就進入原地踏步,冇咩進展。直到有一次上網搵教練就見到 Dick Sir,之後跟佢學左一排,原來我之前有啲技術上既問題而令我停滯不前,Dick Sir 佢教我每個動作都會解釋俾我知點解,由淺入深。而家掌握左佢教既技術,令我明白做 Gym 唔係大力就可以,獲益良多。

名字:陳生

教練:Ken

健身年資:6年

健身原因:想手術後繼續做運動

健身後改善:非常感謝Coach Ken的專業訓練 知道我做過手術 在健身上有很多的困難 Coach Ken都很有耐性同心機教我搵邊樣動作適合我 力求完美的動作指導 真心找一位教練很難 竟然畀我遇到一位咁細心嘅教練

名字:希仔

教練:BoBo

健身年資:四個月

健身原因:同屋企人一齊過嚟做運動

健身後改善:BoBo教練好清楚我想要嘅嘢,想簡簡單單變大隻從而幫我設計咗每日運動program. 簡單又有效.

名字:黃sir

教練:Marcus

健身年資:半年

健身原因:身體虛弱( weak body)

健身後改善:因為工作關係要講好多嘢,成日覺得自己唔夠氣.自從跟咗Marcus 做咗好多唔同嘅運動,而家講嘢都有氣咗,同埋大聲咗!

真實案例比較

聯絡我們

歡迎留下任何訊息給我們管理員,我們會盡快回覆。辦公時間星期一至五上午8時至下午11時;星期六,日上午7時至下午10時。

香港新界沙田石門安群街1號京瑞廣場二期3樓311-5號舖
(港鐵石門站步行1分鐘)

SHOP 311-5 3/F KINGS WING PLAZA 2, 1 ON KWAN STREET, SHATIN, N. T, H.K 

+852 2618 8555 

+852 5584 8616

enquiryxfitness@outlook.com